L’Hoquei Olot B-Sensible es juga ser a les semifinals de la Nacional Catalana a una sola carta aquest dissabte contra el Sant Just

L’Hoquei Olot B-Sensible juga dissabte el partit clau de l’eliminatòria de quarts de final contra el Sant Just, que decidirà qui dels dos passa a la següent ronda. Miqui Ràfols només té la baixa de Roger Saladrigues per afrontar el duel, i recupera a Lluc Jiménez.

L’Hoquei Olot B-Sensible segueix tenint l’oportunitat de fer història, però es juga ser o no ser a les semifinals a una sola carta, i necessiten guanyar el Sant Just per seguir aspirant al títol de lliga. Ara mateix, l’eliminatòria està equilibrada, i cada equip ha vençut a pista contrària, demostrant la igualtat de les dues plantilles. En el partit definitiu, comptarà molt l’aspecte físic però també el mental.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “El factor psicològic serà clau, però pensant sobretot en el moment de partit com es gestionarà el marcador. Tindrà molt a dir en el resultat del duel.”

El club olotí torna a la pista del Sant Just amb només una baixa, la de Roger Saladrigues. Per a disputar el duel, Miqui Ràfols recupera a Lluc Jiménez.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Anem amb tota la plantilla, amb la il·lusió i les ganes de fer un bon partit allà, i de portar les semifinals a Olot. També tenim ganes de viure un partit vibrant, amb la grada del Sant Just plena: treballem per viure aquest tipus de partits, i si tenim la sort de poder guanyar molt millor.”

El partit es disputarà dissabte, a la pista del Sant Just a partir de tres quarts de vuit del vespre.

x