Santi Carulla és el cap de cartell del Guateque de Ràdio Sant Joan d’aquest cap de setmana

Aquest diumenge torna el Guateque de Ràdio Sant Joan les Fonts, amb la seva 14a edició. Enguany el cap de cartell és un artista català que porta més de 60 anys en actiu i que va ser el vocalista de la mítica banda musical ‘Los Mustang’.

Jordi Sellas, organització Guateque Ràdio Sant Joan: “Santi Carulla és un personatge dels anys 60 però que encara està d’actualitat. Ell va ser el cantant dels Mustang i ells van ser els primers en triomfar amb un èxit de cançons angleses que portaven aquí amb castellà”


El Guateque de Ràdio Sant Joan és un esdeveniment conegut al municipi que intenta posar en valor la música dels anys 60 i 70. Enguany, a banda de l’artista Santi Carulla, també es comptarà amb la participació del grup ‘Els volcànics’.

Josep Roca, Regidor de Comunicació a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts: “La força de la música dels anys 60 i 70 continua viva, almenys per part de la gent que fa ràdio. Ràdio Sant Joan és un exemple d’emissora que aposta per la música d’aquell temps, però no només som nosaltres. La música d’aquell temps mai ha deixat d’estar de moda. I en aquests últims temps ha revifat aquesta nostàlgia per aquells temps passats i aquella època. Torna ben viva i Ràdio Sant Joan, amb totes aquestes edicions, és un bon exemple d’aquestes propostes”

El preu de l’entrada és de 5 euros i el concert tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu Santjoanenc a 2/4 de sis de la tarda. Aquest diumenge Sant Joan les Fonts ballarà una vegada més al ritme de les cançons dels anys 60 i 70.