El garrotxí David Coromina anirà a la llista de Puigdemont a les europees com a número 6 de JxCat

El president del PDeCAT a la Garrotxa, David Coromina, no integrarà la llista de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats o al Senat per a les eleccions generals del 28A, tot i haver guanyat les primàries del partit a la comarca. El garrotxí, en canvi, ha acceptat la petició que Carles Puigdemont va fer-li fa uns dies per acompanyar-lo a la llista per a les eleccions europees com a número 6 de la candidatura independentista.

Coromina, que també va ser ratificat per unanimitat per l’assemblea del PDeCAT de la Garrotxa per integrar la llista de JuntsxCat al Parlament Europeu, després d’haver presentat l’única candidatura, s’incorpora a la llista encapçalada per Puigdemont com a gran coneixedor dels recursos europeus i de comerç internacional. Coromina exerceix de mànager a diversos consorcis europeus com a director de desenvolupament empresarial de la Cambra de Comerç de Girona.

Deixa un comentari