Els partits donen el tret de sortida a la campanya electoral del 28A amb la tradicional clavada de cartells a la plaça Clarà d’Olot

La tradicional clavada de cartells ha donat inici a la campanya per a les eleccions generals del 28 d’abril a Olot. Militants i simpatitzants d’alguns partits que hi compareixen van concentrar-se a la plaça Clarà d’Olot des de diferents municipis garrotxins per anunciar els missatges, imatges i lemes que han escollit per a la campanya.

Esquerra, que ha escollit el lema ‘Va de llibertat’ espera aconseguir representació garrotxina al Senat amb Josep Quintana.

Josep Quintana, número 3 d’ERC al Senat per Girona: “La força és la de la gent per defensar els nostres polítics que estan segrestats a Madrid i també per guanyar la llibertat, l’autodeterminació i la República i perquè ni el PSOE ni Ciudadanos ni el PP ni VOX ens puguin dir als catalans què hem de fer amb el nostre futur”.


El president del PDeCAT a la Garrotxa, David Coromina, no anirà finalment a la llista de Junts per Catalunya al Congrés. El garrotxí ha acceptat la petició de Carles Puigdemont per anar de número 6 a la llista per a les europees pel seu alt grau de coneixement dels recursos europeus i del comerç internacional, com a mànager a diversos consorcis europeus amb la Cambra de Comerç de Girona. La candidatura es presenta a les eleccions generals amb Cuevillas i Matamala com a caps de llista al Congrés i al Senat respectivament, amb els lemes ‘Tu ets la nostra veu, tu ets la nostra força’.

Pep Berga, Junts per Catalunya: “Junts per Catalunya el que anem a defensar en aquestes eleccions tant a Madrid com a Brussel·les com als ajuntaments és l’esperit de l’u d’octubre, reconeixent per davant de tot el lideratge de Puigdemont”.

El PSC, amb la garrotxina Marina Alegre com a suplent al senat, es presenta amb el lema ‘L’Espanya que vols’.

Josep Guix, PSC: “Aquestes eleccions del 28 d’abril són molt importants perquè signifiquen un abans i un després del que és Espanya, del que és Catalunya i el que és Europa. Pensem que cal que la gent acudeixi el 28A a votar per una opció de progrés”.

El PP també compta amb una garrotxina com a suplent en una llista, en aquest cas per al Congrés. Es tracta de Júlia Sala, qui va ser regidora a l’Ajuntament d’Olot entre el 2011 i el 2015, quan va tornar a encapçalar la llista municipal sense obtenir representació.

x