Ferrer Xocolata exposa una mona d’un parc d’atraccions en moviment creada amb els alumnes de l’Escola Cor de Maria d’Olot

Un any més Ferrer Xocolata d’Olot ha creat una mona de pasqua de grans dimensions que romandrà exposada a l’aparador de la botiga fins acabat el període festiu. Enguany, la mona és especial, ja que ha estat elaborada amb la col·laboració dels alumnes de segon d’Educació Secundària de l’Escola Cor de Maria. El pastisser ha acompanyat als alumnes durant tot el procés creatiu, ells han creat l’estructura en moviment i el mestre de la xocolata l’ha cobert.

Jordi Ferrer, Pastisser de Ferrer Xocolata: “Aquest any hem preparat un parc d’atraccions, i dic hem, perquè no és que ho hagi fet jo sol, o només l’equip de Ferrer Xocolata, sinó que hem tingut la col·laboració dels alumnes de 2n d’ESO de l’Escola Cor de Maria, que durant gairebé des de principi de curs, des del mes de setembre o octubre, durant l’assignatura de tecnologia han estat preparant algunes de les peces, no les peces de xocolata en si, sinó el moviment i la llum que porten algunes de les peces d’aquesta mona”


Aquesta és una tradició de Ferrer Xocolata, que des de fa gairebé 50 anys exposa les mones de pasqua a l’aparador de la botiga i des de fa uns anys també s’ofereix la xocolata a l’Escola d’Educació Especial Joan XXIII d’Olot.

Jordi Ferrer, Pastisser de Ferrer Xocolata: “I la finalitat és aquesta, no és per vendre, sinó que també té una finalitat final. En té una d’inicial que és que la gent pugui gaudir del que a nosaltres ens agrada fer i la final és que aquesta mona, des de fa tres o quatre anys la portem a l’Escola Joan XXIII i fem una festa dedicada a la mona un cop passat pasqua”

Una nòria, el carousel, el joc de força i la muntanya russa són algunes de les peces que conformen la mona de Ferrer Xocolata d’enguany, una obra que s’ha estat elaborant des de fa mesos entre els mestres xocolaters i els alumnes de l’Escola Cor de Maria d’Olot.

x