Els equips de la part baixa de Segona Catana viuran una jornada gairebé decisiva, amb el Santa Pau-Camprodon com a partit destacat

Partit gairebé decisiu el que es viurà aquest dissabte a 2/4 de 5 de la tarda al camp del Santa Pau. Els jugadors d’Àlex Farrés reben el Camprodon, un dels equips que no s’han desenganxat de la zona baixa de la classificació. Queden només sis jornades fins a final de lliga, i cada un dels 18 punts que queden és vital per sortir de la zona perillosa. Àlex Farrés demana el suport del públic: els camprodonins tenen un perfil atacant important.

Àlex Farrés, entrenador del CP Santa Pau: “[El Camprodon] té un potencial ofensiu molt gran, amb Bassols o Òscar Molina. És un equip ben treballat i a casa seva ens van enganxar amb la dinàmica dolenta. Esperem que el duel sigui diferent aquí.”


Una victòria lligaria el Camprodon de forma directa a la lluita per evitar el descens i aproparia als santapauencs cap a l’objectiu de la salvació. A més, la jornada depara un Sant Jaume de Llierca-Porqueres, també dissabte a 2/4 de 5, que ajudaria a comprimir la zona baixa en cas de victòria del filial olotí, i un Vilartagues-Besalú que podria fer que els empordanesos quedessin més enfonsats en la taula classificatòria.

Àlex Farrés, entrenador CP Santa Pau: “Ja sabem que baixen quatre segurs i hi ha possibilitat que baixi algú més amb els descensos compensats. Com més equips hi hagi implicats en la lluita per evitar el descens, hi haurà més possibilitats de sortir pels que estem a baix.”

L’altre equip garrotxí que juga a la categoria, el Bosc de Tosca, rep dissabte el Tossa, a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

Deixa un comentari