La Unió Esportiva Olot rep a l’Espanyol B volent seguir creixent cap a aconseguir la millor temporada de la història del club a la Segona B

La Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge l’Espanyol B, en un duel que es disputarà a les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal. Raúl Garrido té tota la plantilla disponible, i creu que el club té objectius suficients com per seguir competint al màxim, amb la mirada fixa a fer la millor temporada de la història de l’Olot a la Segona B.


L’Estadi Municipal d’Olot pot tornar a viure diumenge un partit espectacular: la Unió Esportiva juga contra un altre filial de nivell, l’Espanyol B, en un matx similar al que es va viure contra el Vila-Real B. Situats quatre punts per sobre dels olotins, la plantilla perica és de les més ben dotades tècnicament de tota la categoria.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Un equip ofensiu, ben treballat, que vol créixer, que passa per un dels millors moments de la temporada i que està en línia creixent. Serà complicat perquè tenen molt talent, però sempre aspiro a que el nostre equip doni una versió bonica i il·lusionant que permeti donar resposta al seu joc.”

Però abans del partit s’ha conegut la proposta de reformulació de la Copa del Rei per part de la Federació Espanyola de Futbol. Si es convoquen a 32 equips per competir-hi, l’Olot seria en aquests moments un dels clubs que hi participaria, i hauria assolit una de les fites marcades pel curs. Però Garrido considera que el tram final de temporada té més al·licients que aquest: cal assolir ja la permanència, i aspirar a fer la millor temporada de la història de l’Olot a la Segona B.

Raúl Garrido, entrenador Unió Esportiva Olot: “Ara estem en disposició de reforçar la idea de créixer, i arribar als 50 punts reflecteix que més enllà de les intencions i el comportament, els resultats afirmarien que estem creixent. Per tant, considero que aquest objectiu és molt bonic.”

Raúl Garrido té tota la plantilla disponible per afrontar aquest partit. El duel contra l’Espanyol B es disputarà diumenge a les cinc de la tarda a l’Estadi Municipal d’Olot.

x