L’olotí Carles Ibáñez intentarà pedalar mil quilòmetres seguits fent 25 voltes a la Parcel·lària

Després de pujar 34 vegades el Coll de Condreu de la Vall d’en Bas per completar el doble Everesting Challenge, el garrotxí Carles Ibáñez vol assolir una nova fita aquest cap de setmana. Aquesta vegada el repte és més planer però igualment complicat: recórrer mil quilòmetres en bici fent 25 voltes a la carretera de la Parcel·lària.

Carles Ibáñez, ciclista: Aquest repte el faig per canviar una mica de dinàmica. Fins ara havia fet el doble Everesting en pujada i la gent em demanava de fer algo més planer per poder-me seguir. Ja sabeu que el lema d’aquí Olot és 100×100 Olot, doncs he decidit fer 1000×1000.

Per a fer-ho, el ciclista garrotxí s’ha estat preparant des del mes de gener, no només a nivell físic sinó també psicològic.

Carles Ibáñez, ciclista:El dia a dia no perquè treballes, però els caps de setmana des del mes de gener estic fent 300,400,500 km. Fa dues setmanes se’m va ocórrer repetir la volta a Girona 5 vegades. Vaig patir moltíssim a nivell psicològic però em va servir molt per preparar-me pels mil.

Ibáñez començarà a pedalar diumenge a les cinc del matí i espera completar el repte dilluns. Creu que és molt important comptar amb el suport dels garrotxins per aconseguir el seu objectiu, per això fa una crida a tothom qui el vulgui acompanyar sobre la bici o bé seguir-lo en directe a través de l’Instagram.

x