L’olotina Gemma Arimany presenta el poemari Colors Primaris

L’olotina Gemma Arimany ha tingut la possibilitat de publicar un poemari després de guanyar el premi Mossèn Narcís Saguer, que concedeix l’associació cultural de Vallgorguina. Es titula ‘Colors Primaris’ ja s’ha presentat oficialment a Ripoll amb Montse Maestre com a mestra de cerimònies i amb la presència de familiars, amics i companys de feina d’Arimany. L’autora ha explicat que planteja un joc que farà gaudir als amants adults de la poesia. El punt de partida és la seva particular versió dels colors primaris.

Gemma Arimany, poeta i professora:  “Cadascun d’aquests tres colors són la metàfora del gos com fuig de la crisi, el fluorescent de l’eufòria i el magenta de l’amor. Aquests fan tota la gamma que és la vida. El llibre està dividit en aquestes tres parts”.


L’artista Maite Amàrita ha tingut l’oportunitat de donar el seu toc personal a la portada de la publicació d’Arimany.

Gemma Arimany, poeta i professora:  “La Maite va fer un treball molt maco i l’ha interpretat d’una manera magnífica. A més de la portada, hi ha sis il·lustracions que són seves també”.

‘Colors Primaris’ també es presentarà a Olot el proper 18 de maig i a Barcelona.

x