Desarticulen un grup criminal que havia comès robatoris a Sant Feliu de Pallerols i altres municipis catalans

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el passat dimecres tres homes d’edats compreses entre els 22 i els 42 anys. Són presumptes autors de vuit robatoris amb força en domicilis de diversos municipis de Catalunya, entre ells Sant Feliu de Pallerols, del delicte de pertinença a grup criminal i, en el cas d’un dels encausats, també per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.


El dispositiu es va dur a terme el passat dimecres 10 d’abril amb dues entrades i escorcolls simultanis als domicilis dels investigats. Els mossos van arrestar un dels lladres en un pis de Lloret de Mar i els altres dos a Malgrat de Mar. Els investigadors han relacionat els lladres amb vuit robatoris amb força a les poblacions d’Arbúcies, Anglès, Sant Feliu de Pallerols, Vic, Manlleu, Masies de Roda i a Esplugues del Llobregat. Principalment, s’enduien joies, diners i dispositius electrònics.