La Fira de la Cervesa Artesana d’Olot arriba a la seva tercera edició amb més de 17 activitats i 60 cerveses diferents

La Fira de la Cervesa Artesana d’Olot ha arribat aquest dissabte a la seva tercera edició. L’esdeveniment, situat al Pavelló Firal, ha comptat amb la participació de dotze productors: quatre cervesers de la Garrotxa i vuit de la resta de Catalunya. A més, aquesta edició ha presentat més de 17 activitats.

Joan Guillamet, coorganitzador: “El producte principal és la cervesa, però també hi ha altres activitats, com el xerric, el ball dels gegants, folk i concerts. Això ho fem perquè no volem que sigui una fira enfocada només a la cervesa, sinó també a un públic molt familiar. També hi ha activitats infantils, com l’inflable i els ponis”.


Enguany, a la fira s’hi han pogut degustar més de 60 tipus de cerveses artesanes.

Joan Guillamet, coorganitzador: “El matí costa engrescar la gent, però a partir dels vespres i els esmorzars de ganivet i forquilla fa que la gent s’engresqui a venir de bon matí a venir a la fira. També tenim l’activitat de zumba i de C-Actiu que fa que des de les 10 del matí ja hi hagi moviment a la fira”.

Milers de persones han passat per la Fira de la Cervesa Artesana d’Olot, en un dia on el clima ha sigut clarament favorable.