Pep Berga presenta la llista completa de Junts per Catalunya a les eleccions municipals per Olot

Als 12 primers noms ja coneguts de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions municipals a Olot se’ls afegeixen Lluc Charles, Laura Pujolar, Ferran Anglada, Ariadna Rodríguez, Manel Mas, Dolors Tejero, Jordi Sellas, Tura Tarrús i Isidre Charles. Aquest dissabte la candidatura al complet s’ha presentat al Firal d’Olot. El candidat, Pep Berga, n’ha destacat les diferents procedències i edats, que representen tots els rangs d’edat des de la vintena fins a la vuitantena.

Pep Berga, candidat JxCat Olot: “N’hi ha una que el 22 d’abril encara 18 anys però sí que els tindrà quan arribin les eleccions. La llista de JxCat representa la ciutat. Hem de reconèixer les persones que han construït la ciutat durant generacions i comptem també amb qui la construirà en el futur. Tots comparteixen l’estimació per la ciutat”.


Sobre la campanya que ha dissenyat Junts per Catalunya per a les eleccions muncipals a l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga ha dit que és una campanya sincera i realista.

Pep Berga, candidat JxCat Olot: “Tenim molt clar com funciona l’Ajuntament d’Olot i amb quins recursos pot comptar. Hem après a conèixer en detall quines són les necessitats de la ciutat. No prometrem allò que no podríem complir i tampoc ens inventarem projectes espectaculars d’última hora. Tot allò que presentem ve precedit de molts mesos, per no dir anys, de preparació”.

Berga preveu una campanya en què cobrarà importància serà el contacte directe amb els ciutadans. Ha dit que els actes de ciutat organitzats per les entitats seran els millors escenaris, i ha convidat als veïns a apropar-se als membres de la llista i demanar-los pels projectes.