Garrido veu la derrota de la UE Olot contra l’Espanyol B (0-1) com una “cura d’humilitat” per tenir clar que l’objectiu és mantenir la categoria

La Unió Esportiva Olot ha perdut per 0 gols a 1 aquesta tarda a casa davant l’Espanyol B, en la 33a jornada de lliga a la segona B, en un partit prou espès dels jugadors de Raúl Garrido. A la primera part els dos equips han disposat de ombroses arribades, però la majoria d’elles sense perill, fins que al minut 32’ l’equip visitant ha aprofitat una arribada per la banda esquerra perquè Campuzano superés la porteria de Pol Ballesté, que avui debutava com a titular amb la Unió Esportiva Olot. Amb l’1 a 0 s’ha arribat a la mitja part.


A la segona meitat l’Olot ha sortit disposat a lluitar pel partit, però les ocasions no han arribat, i poc a poc el partit s’ha anat fonent, i el marcador no s’ha mogut més.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: “Hem perdut i crec que és una cura d’humilitat. Ens ve molt bé haver perdut aquest partit. Hi ha molta ensenyança en aquest partit. El rival ens ha superat en la primera part 25 minuts. No podem estar parlant gairebé cada setmana de ‘playoff’ ni de Copes del Rei. Hi ha coses que són molt boniques però que no són per a nosaltres de moment. Nosaltres tenim un objectiu molt clar que és mantenir la categoria”.

David Gallego, entrenador de l’Espanyol B: “Hem guanyat a un equip que feia moltíssims partits que no perdia a casa i que és dels que millor juga al futbol de la categoria, que té un entrenador que treballa perfecte. Crec que a la primera part el fet de jugar amb dos puntes respecte d’altres vegades ens ha donat possibilitats de tenir més jugadors per dins, amb els dos extrems i els dos pivots. I crec que a la primera part els hem desgastat molt”.

Pol Ballesté, jugador de la UE Olot: “Les sensacions individuals han estat bones, quant a la meva participació al partit, però lògicament no puc estar content perquè l’equip no ha guanyat i no ha pogut treure ni un punt”

Després d’aquest partit l’Olot es manté a la onzena posició de la lliga, i encara no té assegurada la permanència (actualment es troba a sis punts del descens). Per la seva banda l’Espanyol B és setè i s’afegeix a la lluita per les posicions de play-off d’ascens. El proper partit de la unió Esportiva Olot serà al camp de l’Alcoià, situat a la zona perillosa de la classificació.

Deixa un comentari