El CP Santa Pau perd contra la UE Camprodon en un partit molt disputat (0-1)

El CP Santa Pau es va enfrontar aquest dissabte a la tarda contra la UE Camprodon en la 29a jornada de lliga de segona catalana. El conjunt local no va aconseguir transformar cap ocasió de gol i va perdre contra l’equip ripollès per 0-1. El Camprodon va aconseguir el control de la pilota durant els primers compassos del matx. Tot i això, en una bona jugada del conjunt local, l’àrbitre va anul·lar un gol del Santa Pau per fora de joc. La jugada va ser molt protestada pels jugadors de casa.


A la represa, el Santa Pau va pressionar amb més intensitat i la igualtat sobre el terreny de joc va augmentar. Al minut 64, la UE Camprodon va provocar una falta molt perillosa a prop de l’àrea que Albert Bassols va executar a la perfecció, marcant el primer de la tarda. El Santa Pau va intentar reaccionar però no va obtenir el premi i no va aconseguir transformar cap ocasió de gol. A tres minuts per al final del partit, el conjunt local es va quedar amb 10 jugadors. L’àrbitre li va mostrar la targeta vermella a Marc Martí per protestar. Tot i això, no hi va haver temps per gaire més i l’àrbitre va xiular el final del matx.

Àlex Farrés, entrenador del CP Santa Pau: “És una llàstima perquè estàvem jugant a casa. Ho estàvem fent bé, crec que hem fet un bon plantejament i no ens ho mereixem. El futbol és així”.

Xevi Melero, entrenador UE Camprodon: “Una victòria molt treballada, hem tingut la primera part nosaltres el control de la pilota, arribàvem i hem tingut ocasions. A la segona part, el Santa Pau ha apretat i hem passat 20 minuts de patiment i ho hem passat malament”.

El CP Santa Pau ocupa la penúltima posició de la classificació i s’enfrontarà a la UE Porqueres a la pròxima jornada. La UE Camprodon manté la dotzena posició i jugarà contra el CF Base Roses el proper partit.