La Supercopa Escoleta de F-7 celebra la seva 13a edició amb èxit al Camp Municipal de les Preses

La Supercopa Escoleta de Futbol-7 va celebrar aquest dissabte la seva 13a edició al Camp Municipal de les Preses. Els deu equips participants han estat l’EF Bosc de Tosca, el CP Santjoanenc, l’Escola Pia, el CF Les Preses, la FEC Vall de Ter, Joventut Sant Pere Màrtir, l’AE La Canya, l’EF Ter Brugent i el CE Besalú.

Miquel Bosch, coordinador Consell Esportiu de la Garrotxa: “Consta d’una vintena de partits en dos grups de cinc equips participants a la lliga escoleta del Consell Esportiu. Els partits són de 20 minuts, tal com vam fer la setmana passada a la Vall d’en Bas. Esperem, aprofitant el dia que fa avui, que sigui una matinal molt lluïda”.

L’objectiu de les quatre supercopes és promocionar el futbol 7.

Miquel Bosch, coordinador Consell Esportiu de la Garrotxa: “Nosaltres cada any sempre organitzem al voltant del mes d’abril aquestes quatre supercopes a les diferents categories: la benjamina, les dues prebenjamines i l’escoleta. Cada club ens demana la sol·licitud per poder organitzar la supercopa i nosaltres els hi donem l’oportunitat per poder fer aquest esdeveniment”.

La següent supercopa serà el 27 d’abril a Sant Feliu de Pallerols en la categoria prebenjamina del 2011.

Deixa un comentari