L’Agrupació Sardanista amenitza el Diumenge de Rams a Olot

Centenars de persones es van reunir aquest diumenge al matí a la Plaça Rector Ferrer, just davant de les escales de l’església de Sant Esteve, per fer beneir les palmes, els rams i els palmons. La celebració, que dóna el tret de sortida a la Setmana Santa, commemora l’entrada de Jesucrist a Jerusalem on, segons la tradició cristiana, va ser rebut per la multitud amb palmes, branques de llorer i olivera.


L’Agrupació Sardanista d’Olot va ser l’encarregada d’amenitzar el migdia al Firal després de la benedicció. Les primeres sardanes a càrrec de La Principal d’Olot van donar pas al lliurament de premis del concurs de palmes, palmons i rams.

Ignasi Riera, president de l’Agrupació Sardanista d’Olot: “Una tradició i un costum. Des de fa molts anys organitzem la vetllada al matí i també el concurs de palmes i palmons i rams de llorer i olivera. Des de l’organització valorem molt positivament la jornada d’avui. La participació d’aquest any és força elevada, estem més contents, l’any passat ens va ploure. Fa bon dia per passejar, la gent ja ens hi sap i és d’agrair”.

El bon temps va acompanyar les desenes de famílies, padrins i fillols que van voler mantenir viva aquesta tradició per començar la Setmana Santa.  

 

Deixa un comentari