Santi Carulla anima el 14è Guateque de Ràdio Sant Joan

Alguns dels grans èxits de la història de la música van sonar aquest diumenge al pavelló municipal de Sant Joan les Fonts. Santi Carulla, cantant d’un dels grups més recordats de l’època, Los Mustang, va animar el 14è Guateque de Ràdio Sant Joan, com a cap de cartell. Els èxits i les versions que van donar-li popularitat van fer tornar molts garrotxins a les pistes de ball de la seva joventut.

Josep Roca, director Ràdio Sant Joan: “Hem apostat sempre per la música, dediquem bona part del nostre temps a la música dels anys 60  i 70. Per tant és un bon homenatge a la música i a tots els oients que ens la demanen cada dia.

 Santi Carulla, cantant de Los Mustang: “Recordant una mica aquesta dècada que va ser molt important musicalment parlant… tot el que s’ha fet des de llavors ha estat molt i molt positiu. La prova és que les sales s’omplen de gent de la nostra època, perquè al cor i al cervell els hi continua funcionant aquesta música que tant van estimar en els seus anys joves.”


El grup local Els Volcànics va acompanyar Santi Carulla en una tarda plena de música, ball i records de temps passats.