La previsió d’ocupació turística a la Garrotxa durant la Setmana Santa és del 82%

Es presenta una bona Setmana Santa a la comarca. Així ho percep Turisme Garrotxa que aquests primers dies laborables preveu que l’ocupació mitjana als establiments sigui del 70%. A partir de dijous i fins dilluns, durant els dies festius, aquesta xifra augmenta a el 85% d’ocupació. En total es preveu una ocupació mitjana de tota la setmana del 82% una xifra que s’espera que, amb les reserves d’última hora, acabi augmentant.

Eduard Llorà, president Turisme Garrotxa: “Una previsió molt similar a la que teníem l’any passat, que va acabar sent del 86-86% d’ocupació. Sabem que a última hora la gent acaba de fer reserves i al final de tot veurem que les dades d’ocupació seran una mica millor que la previsió que tenim a dia d’avui”


Per tipologies d’allotjaments, a hores d’ara els hotels i les cases de turisme rural són els que tenen un major número de reserves, amb una ocupació prevista del 85 i el 80% respectivament. Els apartaments, per la seva banda, hi ha una previsió d’ocupació del 75%.

Pel que fa al perfil de visitant, les famílies i parelles procedents de Catalunya són el perfil que més s’acosta a la comarca i és també el perfil buscat.

Eduard Llorà, president Turisme Garrotxa: “La gent cada vagada més ens té com a referent i a més és el turisme que busquem. La gent que ve a fer esports, senderisme que sobretot ve més en parella. La gent que ve en família és un turisme que tothom sempre vol buscar i nosaltres el tenim molt ferm a la comarca i ens en hem d’alegrar”

Les activitats que s’organitzen arreu de la Garrotxa entorn a aquestes dates també afavoreixen una major afluència de visitants.

x