L’Hoquei Olot queda eliminat de la disputa del títol de lliga de la Nacional Catalana

La jornada ha deparat diverses decepcions en l’esport garrotxí. Al futbol amateur, el Santa Pau s’allunya més de la salvació després de perdre contra el Camprodon. Però la derrota més dolorosa la va viure l’Hoquei Olot, per 5 a 3 a la pista del Sant Just, després d’anar guanyant el duel fins als tres minuts abans de la fi del temps reglamentari. La pròrroga va decantar el duel pels del Baix Llobregat.


L’Hoquei Olot haurà d’esperar a un altre any a fer història a la Nacional Catalana: en el tercer i definitiu partit contra el Sant Just, els de Miqui Ràfols van perdre a la pista rival per 5 a 3, després d’una pròrroga, i queden fora de la disputa de les semifinals. I això que els olotins ho van tenir a tocar, perquè anaven per davant al marcador tres minuts abans de la finalització del temps reglamentari. Qui també va viure en les seves pells la decepció va ser el Santa Pau de futbol: els d’Àlex Farrés rebien el Camprodon amb l’objectiu de reduir la distància respecte la zona de permanència a la Segona Catalana, però un gol de Bassols al minut 67 va donar els tres punts als del Ripollès, i deixa gairebé impossible la salvació als groc-i-negres. Qui sí que s’escapa de la zona baixa és el Besalú, que va guanyar el Vilartagues per 2 a 3. El Sant Jaume va empatar a un contra el Porqueres i el Bosc de Tosca va perdre 2 a 3 contra el Tossa. En Vòlei, en canvi, qui sí que està en la línia de mantenir la categoria és l’Olot, que va vèncer el Lloret per 3 a 1, i amplia distàncies respecte la zona perillosa de la classificació. Però on es van reunir més esportistes va ser a les Tries: la Mitja Marató de la Garrotxa va aplegar més de mig miler d’atletes. Cristina Rovira, Nan Oliveras i Arnau Turon van ser els triomfadors de la jornada organitzada pel Club Natació Olot.

Deixa un comentari