VOX denuncia els ajuntaments de Castellfollit de la Roca i La Vall d’en Bas a la Junta Electoral

Vox Girona ha denunciat a la Junta Electoral els ajuntaments de La Vall d’en Bas i Castellfollit de la Roca per incomplir el principi de neutralitat ideològica en espais públics. En el cas de La Vall d’en Bas, l’objecte de la denúncia són els llaços grocs que asseguren que hi ha col·locats a la façana de l’alberg, que qualifiquen de ‘simbologia colpista’. L’alcalde de la Vall d’en Bas ha dit a Olot Televisió que defensen la llibertat d’expressió i que no tenen intenció de treure els llaços, que es troben en una tanca a l’exterior de l’equipament municipal.  Pel que fa a Castellfollit de la Roca, VOX denuncia que desobeeix la Junta Electoral Central per la presència d’una pancarta de suport als polítics empresonats i alerta que el consistori no té exposada la bandera espanyola. El batlle castellfollitenc, Miquel Reverter, ha explicat que la pancarta va ser retirada de l’edifici consistorial amb l’inici de la campanya electoral i que la bandera espanyola està exposada a l’edifici en compliment de la llei de banderes, juntament amb la senyera i la del municipi.

x