Ana María Casado presenta el llibre ‘Soy Bipolar’ al Casal Marià d’Olot

El Casal Marià d’Olot va ser l’escenari de la presentació del llibre ‘Soy Bipolar’, d’Ana María Casado. El trastorn bipolar és una malaltia mental crònica que afecta els mecanismes que regulen l’estat d’ànim. Es presenta en forma d’episodis recurrents que van des de l’alegria, exaltació o eufòria, fins a la depressió (tristesa, inhibició i idees de mort).

Ana María Casado, autora: “El llibre va sobre una malaltia, que és una mica desconeguda. Avui volem explicar-ho una mica, perquè la gent sàpiga el que li passa a moltíssimes persones”.


Aquestes variacions anímiques influeixen de manera significativa en els aspectes socials, familiars, acadèmics o laborals de la persona que té la malaltia.

Francis Casado, germà: “Avui es farà la presentació del llibre, el relat curt, ‘Soy Bipolar’. L’autora és l’Ana M. Casado, jo sóc el seu germà. Tindré el plaer i l’honor de presentar aquest esdeveniment aquí al Casal Marià”.

Un centenar de persones aproximadament van assistir a l’esdeveniment.