El PSC d’Olot centra les propostes en infraestructures en la variant, la C-66 i l’Avinguda Sant Jordi

El PSC d’Olot s’ha mostrat, en més d’una ocasió, en contra del projecte de millora de la C-66 entre Besalú i Serinyà amb diverses rotondes projectades. El partit aposta perquè s’hi faci una autovia i proposa que part dels diners que hi ha actualment pressupostats per a aquest projecte, que es troba aturat, es destinin a la Variant d’Olot i La Vall d’en Bas i a l’arranjament de l’Avinguda Sant Jordi.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “El que li domen és una solució rapida i pràctica, que és que una part dels 8 milions d’euros que han de destinar a fer les quatre rotondes de Besalú a Serinyà, doncs que es destini una part d’aquests diners a l’Avinguda Sant Jordi i a fer la redacció del projecte de la variant de Les Preses”


Els socialistes proposen la construcció urgent de la variant amb algunes modificacions al projecte olotí, com ara que el tram de l’Hostal del sol sigui semi soterrat, estudiar la construcció d’una entrada i sortida al polígon del Pla de Baix i que l’entrada del Pla d’en Llunes sigui secundària, per no perjudicar el funcionament de l’hospital.

En infraestructures, també aposten per l’arranjament de l’Avinguda Sant Jordi, de l’Avinguda Santa Coloma, amb unes voreres més amples i un carril bici i redimensionar la Rodona.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “De la rotonda actual fer una rotonda més gran i que tingui dues vies d’accés i sortida per cada costat”

Davant la proximitat de les eleccions municipals, el PSC d’Olot ha posat en marxa una pàgina web on presentaran les seves propostes i candidats,  www.josepguix.socialistes.cat. També han elaborat vídeos dels diferents temes on creuen que cal parar més atenció. Pel que fa a la llista, s’ha presentat la persona que n’ocuparà el tercer lloc, per darrere de Josep Guix i Jaume Mir: Marina Alegre. És enginyera agrònoma i especialista en màrqueting industrial.

x