La cafeteria Ca la Paquita de la Plaça Mercat d’Olot obrirà properament un nou establiment amb productes sense gluten

La cafeteria Ca la Paquita, situada a la Plaça Mercat especialitzada en entrepans, pastissos i tota mena d’aliments d’autor i sense gluten, obrirà properament un nou establiment al carrer Mulleras. Tot i venir de Campdevànol, els seus responsables fa tres anys que estan establerts a la capital de la Garrotxa. Ca la Paquita destaca per la seva gran varietat de pans, artesà, sense gluten, integral, de brioix, pa de coca, etc., i és que una de les seves especialitats són els entrepans.

Montse Maspla, resposable de Ca la Paquita: “Podem trobar des d’un pa que va untat amb una salsa de cacahuets i anacards amb pollastre i rúcula a una mortadel.la siciliana amb parmesà amb diferents tipus de pans i llavors, un dels nous productes que incorporarem aquest estiu i que ja està a la venda és el nostre bol de iogurt natural amb fruites i granola, que és feta per nosaltres”.


També s’encarreguen d’elaborar els seus propis pastissos a més d’oferir una gran varietat de cafès. Properament Ca la Paquita obrirà un nou establiment davant la Plaça mercat, al carrer Mulleras, especialitzat en productes sense gluten, des de pa, a pastissos i pasta, entre d’altres.

Montse Maspla, responsable de Ca la Paquita: “A part dels productes que fem, que hi ha molt pa que el fem nosaltres artesà, també toquem el producte sense gluten, que és un pa que pot ser de diferents farines, com castanyes, cigró o arròs. Ara, per la demanda que tenim, el que hem fet un estudi de mercat. El que hem vist és que hi havia molt poca oferta i obrirem un establiment on tot el que hi haurà serà producte sense gluten”.

Ca la Paquita té obert de dilluns a divendres de 8 a 8, però no descarta la possibilitat d’obrir durant tot el cap de setmana properament.

Deixa un comentari