L’Hoquei Olot reclama a la Federació que aclareixi els requisits per disputar el play-off en l’acta de l’eliminatòria contra el Sant Just

L’Hoquei Olot B-Sensible va caure per 5 a 3 a la pista del Sant Just, i queda fora de la disputa pel títol de la Nacional Catalana. De totes maneres, el club ha protestat a la Federació per aclarir si un jugador rival podia competir en el partit segons la normativa actual. L’Olot espera una resposta.


Dos minuts i trenta segons: és el temps que li va sobrar a l’Hoquei Olot B-Sensible per classificar-se per a les semifinals de la Nacional Catalana, en l’enfrontament contra el Sant Just que va acabar anant a la pròrroga, i que va acabar amb resultat de 5 a 3 favorable als locals. Així, els del Baix Llobregat són un dels quatre equips que competiran pel títol de lliga, deixant enrere als olotins, que hauran de disputar del 5è al 8è lloc. De totes maneres, hi ha una escletxa de l’eliminatòria que no està tancada: la normativa de la Federació demana que els jugadors dels equips han d’haver participat en un mínim de partits en la fase regular per competir després als play-off.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “En aquest últim partit, el Sant Just presenta un jugador que no havia disputat cap minut de l’eliminatòria. Nosaltres desconeixem el total de partits en els que ha participat, i per tant protestem a l’acta demanant saber si ha complert amb aquest requisit federatiu o no. Si és així, cap problema, però si no ha pres part de l’equip en principi no l’haurien d’haver convocat tal i com vam fer nosaltres amb altres jugadors del nostre segon equip.”

A l’espera d’aclarir el cas, el club es mentalitza per disputar els partits que determinaran qui ocupa les places entre el 5è i el 8è lloc, en una temporada on l’Olot ha crescut molt.

Miqui Ràfols, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “La temporada ha sigut molt bona, perquè hem guanyat molts més partits, ens hem classificat per a la fase dels primers, ens hem quedat a un punt de la classificació directa, i tot això amb moltes baixes. Considero que hem crescut molt en tots els àmbits.”

Les eliminatòries per definir del 5è al 8è lloc arrencaran el proper 5 de maig, i l’Olot competirà contra el Capellades.