Nan Oliveras, Arnau Turón i Cristina Rovira, vencedors de la 1/2 marató del CN Olot, amb més de 500 participants

Més de 500 persones han participat aquest matí a la 25a edició de la 1/2 marató del Club Natació Olot, coincidint amb el diumenge de Rams, en les modalitats de 10 i 21 quilòmetres. La cursa ha començat a dos quarts de deu del matí des de les instal·lacions del CN Olot i s’han dirigit a través d’un circuit urbà pel centre de la capital garrotxina. Per la seva banda, els corredors de la cursa llarga s’han dirigit fins al nucli de La Pinya. Les dues proves amb final al mateix lloc d’inici.


Els vencedors de la mitja marató han estat Nan Oliveras i Arnau Turón, que han arribat agafats de la mà a meta, amb un temps d’1h11’23’’, mentre que el tercer lloc ha estat per Jordi Rabionet, que arribat 2 minuts més tard. La vencedora en categoria femenina ha estat Cristina Rovira amb un temps de 1h33’22’’, per davant de Lola Espinosa i Estefania Ruiz, que han arribat mig i 3 minuts després, respectivament.

El més ràpid en completar els 10 quilòmetres Jordi Alsina, amb un temps de 31’39’’, seguit de Guillem Fernández (33’53’’) i Isaac Casas (34’42’’). L’atleta més ràpida en la prova femenina ha estat Clara Aulinas, aturant el crono en 41’19’’, seguida de Susanna Cabratosa (44’12’’) i Mireia Prat (45’48’’).

x