Unes 90 persones es presenten al càsting de figurants de la pel·lícula ‘Malnazidos’ que es gravarà a Sant Privat d’en Bas

Sant Privat den Bas serà, per uns dies, l’escenari de la pel·lícula ‘Malnazidos’. Per a l’escena que es gravarà en aquest poble de la Vall d’en Bas es necessiten diversos figurants i per tal de convidar a els veïns i veïnes del municipi i de la resta de la comarca a participar-hi, ahir es va fer un càstig. Es buscaven diversos perfils,  nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, adults de 18 a 65 anys i persones que sàpiguen portar armes. Al càsting s’hi van presentar prop de 90 persones.

Xavier Zaragoza, Coordinador figuració pel·lícula Malnazidos: “Hi ha hagut força moviment, no hem parat. A més hem tingut gent de diferents perfils

Gala Fernández : “Em presento perquè m’estic formant com a actriu i he vist aquesta oportunitat, encara que sigui un càsting professional de figurant, i vaig a provar-ho”

Cristian Gutiérrez: “He vist l’anunci i també m’ho han dit a la feina i em feia il·lusió sortir en una pel·lícula”


En total es calcula que pel rodatge de Sant Privat d’en Bas, on es gravarà una de les escenes característiques del film, es necessiten un centenar de figurants. Tot i que el càsting presencial ja s’ha fet, les persones interessades en participar-hi poden enviar un correu electrònic a figuracion.malnazidos@gmail.com amb les seves dades, el DNI, el número de la seguretat social i dues fotografies de cara i cos sencer.

Xavier Zaragoza, Coordinador figuració pel·lícula Malnazidos: “Tothom que encara no se’n hagi assabentat que enviï la informació, amb fotos sobretot que se’ls vegi bé, per poder ser seleccionats”

‘Malnazidos’ és una pel·lícula codirigida per Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro, protagonitzada per Aura Garrido, Miki Esparbé, Luís Callejo, Álvaro Cervantes, Jesús Carroza i María Botto i produïda, entre altres per Telecinco Cinema. El film està ambientat en la guerra civil espanyola  i narra la història de Jan Lozano, un capità del bàndol nacional que cau presoner dels republicans després de la batalla de l’Ebre. Quan els homes morts d’ambdós exèrcits reviuen i amenacen en menjar-se als que han quedat vius, els dos bàndols rivals s’hauran d’unir contra un nou i desconegut adversari.

La pel·lícula es gravarà en diverses localitzacions de Catalunya al llarg del mes que ve i a Sant Privat d’en Bas el rodatge es preveu per la segona setmana de maig.

x