Carles Ibáñez aconsegueix recórrer mil quilòmetres en bici en 58 hores

L’olotí Carles Ibáñez ha completat de nou un repte amb bicicleta. Des de diumenge i fins aquest dimarts, el ciclista ha recorregut 1.000 quilòmetres per la Parcel·lària, la carretera que uneix els diferents nuclis de la Vall d’en Bas. Ibáñez ha tingut diversos problemes i al final ha completat la distància amb 10 hores més del previst, fent-ho en 58 hores: la primera nit va patir problemes de fred i humitat, que el van obligar a parar per recuperar-se físicament; d’altra banda, també va tenir problemes tècnics que van retardar la consecució del repte, com la fosa de les llums de la seva bicicleta. Al final, però, ho ha aconseguit: és el tercer repte que completa Carles Ibáñez, després de superar-se amb l’Everesting Challenge i el Doble Everesting l’any passat, un repte físic i psíquic per a qualsevol.

x