Els Mossos detenen a tres persones per robar en establiments de la Garrotxa, el Gironès, l’Empordà i el Pla de l’Estany

Entre el 21 de març i el 6 d’abril es van cometre diversos robatoris a establiments de les comarques de Girona, entre elles la Garrotxa. Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana a tres membres d’un grup criminal responsables d’aquests robatoris. Els assaltants han estat acusats de cometre 17 delictes de robatori amb força, dels quals 11 són de grau de temptativa.


Els mossos han constatat que els robatoris van ser perpetrats per persones organitzades on cadascun dels membres duia a terme un rol en concret. Seleccionaven el seu objectiu i elaboraven un pla meticulós per tal de realitzar l’assalt. Durant la investigació els mossos també han descobert que el líder del grup havia arribat a captar a menors d’edat per dur a terme les tasques de vigilància. En aquests moments la investigació segueix oberta i no es descarten més detencions. Tot els detinguts tenen antecedents per fets similars i va ser el passat 13 d’abril quan van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va acabar per decretar la seva llibertat amb càrrecs.