En marxa les obres de millora a la plaça del nucli de Segueró de Beuda

El municipi de Beuda està completant un seguit d’actuacions de millora pendents de l’actual equip de govern. La més important la renovació de la plaça del nucli de Segueró, dotada en 40.000 euros.

Anna Vayreda, alcaldesssa de Beuda: “Si que teníem ganes d’adequar l’entorn de l’església, o la placeta aquest on s’hi fa la festa major, també pe millorar l’accessibilitat, sempre respectant l’entorn, tenint en compte que és un indret rural.”


D’altra banda, a l’entrada de Beuda es construirà una parada d’autobús i s’hi resituaran les bústies, a més de cobrir per davant els contenidors. Al nucli de Lligordà es cobriran, també, per davant els contenidors i es canviaran d’ubicació, per tal de millorar la visibilitat dels vehicles al seu pas per la GIV-5234.

Dins el paquet de millora de camins i carreteres, s’està aplicant el rec asfàltic a un tram de la carretera que puja a la Mare de Déu del Món, obra executada conjuntament amb la Diputació de Girona. També s’està resolent el tema dels despreniments a la cartera de Lliurona, a més d’arreglar un tram de la via al nucli de Segueró, que es va malmetre a causa de les pluges de la passada tardor. Una acció dotada en 10.000 euros.

Anna Vayreda, alcaldesssa de Beuda: “També van tenir un imprevista  causa de les pluges de la tardo, i hem formigonat un tram d’aquí a Segerró, farà falta formigonar el voral i col·locar una valla protegir de la zona de la riera, tot per tal que quedi ben condicionat.”

Segons l’alcaldessa, la voluntat és que bona part d’aquestes actuacions estiguin enllestides abans d’acabar el mandat.

D’altra banda, des de fa poc l’ajuntament d’aquest municipi garrotxí ja s’il·lumina gràcies a energies renovables, amb l’aplicació de plaques solars. El mateix consistori beudanenc també va renovar finestres i porticons del mateix edifici.

x