La Unió Esportiva Olot i el Banc de Sang i Teixits signen un conveni de col·laboració per augmentar els donants

La Unió Esportiva Olot ha rubricat un acord de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, per enfortir la vessant social del club. Durant la presentació de l’entesa, també es va anunciar l’entrada a la junta directiva de Núria Fité.

Catalunya necessita donants de sang, i la Unió Esportiva Olot s’ha proposat donar un cop de mà a aquest objectiu. Per aquest motiu, ha signat un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, l’ens públic que gestiona les donacions al país. La voluntat és que mitjançant la visibilitat de les dues entitats a través dels canals de difusió amb els seus usuaris es pugui augmentar tant el número de donants de sang com els aficionats a la Unió Esportiva Olot.

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “Volem que la donació a la Garrotxa sigui més forta, malgrat que ja sigui líder a Catalunya.”

Núria Fité, directiva d’àmbit social de la Unió Esportiva Olot: “Volem donar cobertura mediàtica i difusió de l’activitat que fan, donar un cop de mà a través de les nostres xarxes i posar sobre la taula el compromís del club en ajudar amb el que sigui possible en les donacions de sang.”

Meritxell Casacuberta, Banc de Sang i Teixits de Catalunya: “Estem encantats de signar aquest conveni, perquè l’Olot mou a un públic molt jove, i ens pot ajudar a fer el relleu generacional que ens convé al Banc de Sang i Teixits.”

Entre les accions destacades de l’acord, a banda de la difusió de la col·laboració dels dos signants, hi ha la voluntat de l’Olot a convidar cada donant de sang a gaudir d’un partit de lliga de Segona B a l’Estadi Municipal. Durant l’acte on es va fer oficial l’acord també es va presentar a Núria Fité com a nova directiva del club olotí.

x