L’Ajuntament de Les Preses instal·la una nova senyalització divulgativa a l’àrea de Xenacs

L’àrea recreativa compta amb una biodiversitat molt elevada, i l’Ajuntament ha decidit fer un itinerari divulgatiu d’un quilòmetre. Per fer-ho, ha comptat amb l’ajuda del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i amb una vuitantena de senyals repartits entre el mirador de Xenacs i el Coll de Puig Rodó es pretén que tothom aprengui a conèixer les espècies que envolten aquest recorregut.

Lluís Guillaumes, primer tinent alcalde Ajuntament de Les Preses: “És una àrea que té una diversitat de plantes, d’arbres, i s’ha fet un itinerari botànic conjuntament amb el Parc Natural. Aquí veiem una senyalització d’una alzina, i per les escoles i per a tothom serà un lloc per visitar i aprendre.”


Els cartells també han servit per simplificar tota la senyalització implantada fins al moment. La renovació dels indicadors ha suposat una inversió de 20.000 euros, aportats pel consistori presenc i el mateix Parc Natural.

x