Lídia Huete (CN Olot) es proposa baixar del minut als 100 metres papallona després d’obtenir el bronze al Campionat d’Espanya de natació

Lídia Huete ja havia aconseguit podis en els Campionats d’Espanya absoluts de natació, el primer d’ells l’any 2014, en la mateixa distància on ara repeteix triomf, els 100 papallona. Llavors, la nedadora del Club Natació Olot va aconseguir la medalla de bronze, i ara ha repetit l’èxit a la competició celebrada a Sabadell durant la setmana passada. El metall significa la constatació del retorn de Huete al màxim nivell competitiu.

Lídia Huete, nedadora CN Olot: “Estem millorant, tinc en Diego, estic molt contenta, veig que em vaig superant i tinc la il·lusió que tenia anys enrere. La veritat és que estic molt contenta.”


Ara, Huete es marca un nou objectiu: batre la seva marca personal en la distància, que es situa en un minut, un segon i set centèsimes. La nedadora vol baixar el registre de forma considerable.

Lídia Huete, nedadora CN Olot: “Voldria estar ja per sota el minut als 100 papallona, i crec que és bastant possible. Així, anirem entrenant per a aconseguir-ho.”

Lídia Huete espera poder estar en els propers Campionats d’Espanya de natació, que tindran lloc durant el mes d’agost.

x