Alonso-Cuevillas diu a la Garrotxa que no pararà fins que l’Estat reconegui el dret d’autodeterminació de Catalunya

La d’Olot era la cinquena parada que el cap de llista de Junts per Catalunya Jaume Alonso-Cuevillas, feia en un municipi garrotxí. A la capital de la Garrotxa, Alonso-Cuevillas va dir que davant de tot és advocat i seguirà fent d’advocat. El candidat de Junts per Catalunya diu que només va al congrés amb la voluntat d’acabar la feina i que no acceptarà cap pacte que no passi per reconèixer el dret d’autodeterminació dels catalans.

Jaume Alonso-Cuevillas, Cap de llista de JuntsxCat al Congrés per Girona: “Clar que per part d’ells l’enemic a batre és Puigdemont, però en tindran tres tasses: Puigdemont a Europa, el seu amic Jami Matamala al Senat i el seu advocat al Congrés”.


A la visita a Olot, el candidat de Junts per Catalunya a localitat, Pep Berga, ha encomanat a Alonso-Cuevillas que vetlli perquè el projecte de la variant arribi a bon port.

Pep Berga, Candidat de JuntsxCat a Olot: “Una vegada sigui a Madrid el primer dia ja l’empiparem per la variant d’Olot, que per a nosaltres és un projecte que depèn en bona part que Madrid desencalli els pressupostos necessaris”

Per al cap de llista al Congrés per Girona, la solució a les demandes de la Garrotxa i de la demarcació és la independència de Catalunya.

Jaume Alonso-Cuevillas, Cap de llista de JuntsxCat al Congrés per Girona: “Quantes inversions promeses, inclús pressupostades i acordades que després han quedat sense realitzar-se. Ja no és un moment de gratar una competència més, és el moment de fer efectiva la Pepública perquè serà, entre altres coses, la manera perquè Catalunya sigui més pròspera, tan per a la gent que és independentista, com per a la gent que no ho és”

Alonso-Cuevillas va passar per les Preses i va fer un últim acte electoral a La Selva abans de donar per finalitzada la jornada electoral que va començar a les 11 a Besalú.

Deixa un comentari