Castellfollit de la Roca amplia la Fira dels Picapedrers a dos dies aquest cap de setmana

La Fira dels Picapedrers de Castellfollit es fa gran aquest cap de setmana. En la seva cinquena edició l’esdeveniment canvia de dates i s’allarga dos dies, que ompliran l’activitat aquest petit municipi de la Garrotxa.

Bàrbara Asencio, Regidora Turisme Castellfollit de la Roca: Aquest any la novetat principal és que són dos dies, considerem que s’ha consolidat i la farem el cap de setmana sencer.


 L’activitat de la fira començarà dissabte al migdia a la Plaça Major de Castellfollit, amb un taller de fabricació d’imans per als més petits i jocs de circ al carrer a la tarda.

El treball dels picapedrers locals es podrà veure en directe diumenge pels carrers del nucli antic i també en una exposició titulada “Treballant la pedra”, a l’església vella. Un esmorzar popular, un mercat artesanal, un rocòdrom infantil, jocs tradicionals i tallers arrodoneixen una programació pensada per descobrir en família un dels oficis icònics del poble.

Bàrbara Asencio, Regidora Turisme Castellfollit de la Roca:  El model turístic de Castellfollit és familiar, per això la idea és tenir activitats per la mainada i també per a totes les franges d’edat.

 La programació de l’esdeveniment es pot consultar al web i al Facebook de l’Ajuntament de Castellfollit. En cas de pluja es mantindran les activitats de dissabte.

x