El grup garrotxí Relat s’estrena aquest divendres en concert a la sala El Torín d’Olot

El grup garrotxí Relat pujarà per primera vegada a l’escenari aquest divendres al vespre a la sala El Torín d’Olot. A partir de dos quarts d’onze els seus seguidors descobriran en directe el so d’aquest projecte musical de reggae i dub impulsat per alguns dels integrats de Tortellinis. La banda ja ha donat a conèixer les dues primeres cançons a través de les xarxes socials, En Ruta, el primer single, i Viu-la, una col·laboració amb Emma Youth. La cantant gironina els acompanyarà en una nit per recordar, on també hi haurà alguna sorpresa.

Nil Gallego, cantant Relat: “Fem el concert de presentació i us trobareu el primer concert de Relat, esperem que vagi bé. La nit començarà prop de dos quarts d’onze, tocarà Emma Youth amb Indra, després tocarem nosaltres i a la mantinada DJ Gorka”


 Després d’aquesta il·lusionant estrena casa, Relat està tancant més concerts que els portaran a Barcelona i Osona entre d’altres. Per conèixer-ne les dates caldrà estar atents a les xarxes socials del grup.

x