El tinent d’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Fèlix Castanyer, encapçalarà la llista de JuntsxCat al municipi

En la seva visita a la Garrotxa aquest dimecres, el cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona, Jaume Alonso-Cuevillas, també va passar per Sant Feliu de Pallerols. Allà va donar suport al candidat del partit a les eleccions municipals del 26 de maig, Fèlix Castanyer. El tinent d’alcalde de l’actual equip de govern encapçalarà una llista renovada on és l’únic amb experiència en política, i que no compta amb el batlle, Joan Casas. Casas, que va abandonar Unió el 2016, ja havia confirmat que es tornaria a presentar però no sota quines sigles. La nova candidatura vol deixar enrere les discrepàncies polítiques i la crispació que assegura que hi ha hagut a l’ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, i treballar per fer un poble millor.

Fèlix Castanyer, Candidat JuntsxCat Sant Feliu de Pallerols: Sobretot un equip de treball amb un esperit impressionant. Es vol intentar que aquí Sant Feliu hi ha hagut unes reticències entre els dos equips, es fer un grup que no tingui en compte tot aquest passat, que no hi hagi la crispació que hi ha hagut fins ara.