La cap de llista d’ERC al Congrés per Girona, Montse Bassa, demana el vot per bloquejar a la dreta i evitar el pacte PSOE-C’s

El Centre Sociocultural de Sant Joan les Fonts va acollir el primer acte de campanya de la cap de llista d’Esquerra Republicana al Congrés per Girona, Montse Bassa. La cap de llista va destacar la necessitat de votar per una opció independentista el proper 28 d’abril, i fer-ho per Esquerra per bloquejar a la dreta estatal i per evitar possibles pactes futurs entre el PSOE i Ciutadans.

Montse Bassa, cap de llista ERC al Congrés per Girona: “El que volem fer amb un bloc fort d’Esquerra és lluitar contra la repressió espanyola a Catalunya.”

La candidata també va recalcar la defensa dels interessos gironins davant “els incompliments flagrants de l’Estat a la demarcació”. Montse Bassa va estar acompanyada del candidat garrotxí al Senat per Esquerra, Josep Quintana, que va defensar la lluita per la comarca a qualsevol cambra.

Josep Quintana, número 3 d’ERC al Senat per Girona: “Malauradament a Madrid prenen moltes decisions importants, i mentre no puguem ser una República hi hem d’anar a defensar els interessos de la comarca. És important tenir una veu garrotxina a tot arreu.”


L’acte va representar també el primer acte públic de la candidata de Sant Joan Plural, Isabel Rigat, la cap de llista vinculada a Esquerra a les properes eleccions municipals.

Isabel Rigat, candidata de Sant Joan Plural (ERC): “Molt agraïda a ells que m’hagin vingut a donar suport en la meva posada en escena com a candidata a Sant Joan les Fonts.”

Esquerra va omplir gairebé del tot el Centre Sociocultural de Sant Joan per la presentació de la candidatura al Congrés i al Senat al municipi.

Deixa un comentari