La UE Olot viatja a Alcoi amb l’objectiu de guanyar i tornar amb la permanència sota el braç

La Unió Esportiva Olot mirarà d’oblidar aquest dissabte a Alcoi a partir de dos quarts de nou del vespre la derrota a casa davant l’Espanyol B. Al seu davant hi tindrà un Alcoià que ha reaccionat en les últimes jornades, ja que ve de puntuar amb rivals de la talla de l’Hércules i el Lleida. Tot i així segueixen a la zona de descens.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Un equip molt agressiu, intens, que s’ho juga tot. En un camp molt gran , afició que apreta, i a més sembla que hi haurà pluja. Hi va haver trams de la temporada que van anar de dalt a baixa i malament, però ara sembla que estan estables.”


Garrido va valorar positivament la setmana post derrota, explicant que els jugadors han fet autocrítica i que ha servit per tocar de peus a terra.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “ Ha sigut bona perquè és b que passin aquetes coses per saber que si no estem al 100% no podem ser competitius. N’hem parlat, han set autocrítics i hem buscat solucions per si torna a passar. “

Els jugadors de Raúl Garrido lluitaran per aconseguir la victòria que els falta per assegurar la permanència, en una temporada que el tècnic valencià qualifica de “creixement” en tots els sentits, fins i tot analitzant posicions específiques com és el cas de la porteria: amb el debut de Pol Ballesté l’última jornada davant el bon nivell ofert per Xavi Ginard durant tota la temporada. Garrido assegura que seguirà havent-hi alternança, tot i que deixa entreveure que pel partit d’Alcoi tornarà el balear entre els tres pals.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Mereixia jugar en Pol, i a partir d’ara veurem quins partits són per cadascú. Però sí que tornarà perquè s’ho mereix. “

Una setmana més la Unió Esportiva Olot afrontarà el partit sense baixes, un fet com a mínim sorprenent a aquestes alçades de la temporada.