Olot tornarà a acollir el Gran Dictat Popular dins la programació de la diada de Sant Jordi amb un text sobre la mediterrània

El proper 23 d’Abril Olot s’omplirà de llibres i roses a través d’una setantena de parades en motiu de Sant Jordi. Després del canvi d’ubicació de l’any passat a causa de les obres, l’activitat torna al Passeig d’en Blay.


Una de les més destacades és el concurs del Gran Dictat Popular que organitza el Servei Català d’Olot- La Garrotxa. El conte protagonista d’aquest any ha estat escrit per Jenni Rodà. L’objectiu del concurs, a més a més de celebrar Sant Jordi, és desestigmatitzar el dictat, i per això es compten els encerts i no els errors.

Ester Santaló, Directora del Servei Català d’Olot-Garrotxa: Aquest any serà la 5a edició del Gran Dictat popular, que ja sabeu que no és un dictat, sinó que és un conta, una història. Els participants la tenen al davant i falten paraules, i simplement amb la lectura d’aquest conte els participants van omplint els buits en blanc i escriuen les paraules que falten. Per això juguem entre Dictat i Gran Dictat.“

L’activitat es durà a terme a les 18h a la plaça de l’U d’Octubre després que l’any passat s’ubiqués a la plaça Campdenmàs per les obres. A més a més, comptarà amb una actuació musical a la mitja part organitzada per l’Escola de música Municipal d’Olot.