Prop de 300 ciclistes participaran el dilluns de Pasqua a l’Open BTT Girona de Les Preses

El dilluns de Pasqua, la bicicleta serà protagonista de l’esport a la Garrotxa: Les Preses acull de nou l’Open Girona BTT, amb un circuit traçat sota la falda del volcà Racó. S’espera a 300 participants, en un recorregut modificat per evitar l’asfalt.

L’Open BTT Girona torna a passar per la Garrotxa en la seva tradicional cita el dilluns de Pasqua. El bike-park de Les Preses serà el punt de trobada del ciclisme de muntanya gironí, a partir de les nou del matí. Enguany, el Club Ciclista Olot Infantil ha preparat tres circuits diferents al voltant del Volcà Racó del municipi per tal que els amants de la BTT puguin gaudir de la Garrotxa sobre rodes.

Xevi Segura, Club Ciclista Olot Infantil: “Hem fet tres circuits: el dels petits fa un quilòmetre, és totalment nou i discorre pel parc Xingurri. També hem obert un corriol nou per darrere Les Preses, pels alevins, molt bonic. Pels grans hem pogut eliminar el tram d’asfalt i fer un caminet maco, amb una baixada molt canyera pels aficionats al BTT.”

S’espera que hi hagi 300 participants que competeixin als circuits preparats pel Club Ciclista Olot Infantil. L’Open BTT de Les Preses és la tercera de les cinc proves del campionat gironí, que a hores d’ara encapçalen Jordi Vila i Txell Figueres.

x