L’Open BTT Girona arriba a Les Preses aquest Dilluns de Pasqua

Gairebé 300 esportistes han estat aquest matí al bikepark de les Preses, seu del Club Ciclista Olot Infantil, que ha tornat a ser l’escenari escolllit per celebrar la tercera prova de les cinc previstes de l’Open BTT Girona 2019- Càrniques Celrà. El Bikepark està situal al costat del polígon industrial de les Preses.

Carles Torrent, president Club Ciclista Olot infantil: L’Open de Girona són unes carreres de BTT que es fan aquí a la província de Girona. Consisteix en un campionat d’unes sis o set proves durant tot l’any que van puntuant i al final donen el guanyador de l’Open provincial. També donen uns punts de cara a la Copa Catalana. D’aquest rànquing en surten els millors corredors.

El circuit, traçat al voltant del volcà el Racó, ha estat millorat respecte a l’any passat, i s’han previst tres circuits: el d’un quilòmetre per a les categories més petites, un de 2400 m per a alevins i infantils i un de 5100 m per als grans.

Pere Vila, alcalde de les Preses: “Una activitat esportiva al poble sempre dona un ambient juvenil, de pares, mares i familiars. Aquesta espectacular participació de prop de 300 esportistes a aquí, evidentment, és un èxit”.

L’organització també ha qualificat d’un èxit la participació durant la matinal d’avui.

Deixa un comentari