La candidatura vinculada a ERC +Besalú presenta la llista per a les properes eleccions municipals

Esquerra Republicana ha presentat la nova candidatura a les eleccions municipals a Besalú encapçalada per Alfred Cairó. +Besalú es presenta com un grup format per persones que no havien tingut mai cap tipus de relació amb la política i d’àmbits professionals molt diversos, però amb una forta cohesió per tal de treballar conjuntament per la vila sense establir ordres de poder, segons han explicat.

Alfred Cairó, cap de llista +Besalú: “Aquests darrers temps la confrontació amb un estat autoritari ens ha portat a plantejar-nos molt seriosament que havíem de fer alguna cosa, i si el que volem fer és bastir una república, no hi ha res millor que fer-ho presentant-nos a les eleccions de l’Ajuntament de Besalú”

L’equip està format per 11 candidats i candidates i tres suplents i s’ha consolidat com una nova llista d’Esquerra Republicana a la Garrotxa.

Alfred Cairó, cap de llista ERC Besalú: “Tenim quatre eixos principals per poder treballar des de Besalú. El primer és que volem fer-ho en positiu, el segon és que volem fer-ho amb transparència, el tercer és que sigui amb la participació de tothom de Besalú i el quart, que hauria de ser el primer i de fet ho serà, és la protecció social de totes les persones més vulnerables del poble”

Aquesta serà la primera candidatura d’Esquerra Republicana a Besalú, un grup de nova formació que ha nascut, segons afirmen, per tal d’obrir la diversitat a les opcions polítiques de la ciutat.

Deixa un comentari