La UE Olot suma un punt a Alcoi en un partit passat per aigua (1-1)

La UE Olot ha sumat un punt aquest dissabte a la tarda en la 34a jornada de lliga contra el CD Alcoià. El partit s’ha jugat sota la pluja i en un camp que no tenia les millors condicions per jugar. Els visitants han sortit al terreny de joc amb l’objectiu d’emportar-se els tres punts a Olot. A les acaballes de la primera meitat, Marc Mas ha provocat un penal a favor de l’Olot que Héctor Simón ha transformat al minut 42.

A la represa, els locals han sortit amb més força. Al minut 49, Antonio Navarro ha equilibrat la balança marcant el primer gol per als valencians. L’Olot no s’acabava de trobar còmode, davant un Alcoià que perseguia els tres punts. Al minut 77, el conjunt de casa ha estavellat una pilota al pal. Tot i això, no hi ha hagut temps per a més. L’Olot ha sumat un punt a Alcoi i té la permanència a tocar. Els de Raúl Garrido rebran el CD Ebro diumenge que ve a l’Estadi Municipal d’Olot.