Més d’un centenar de persones participen en la 14a edició de la Marxa Santjoanenca

Com ja és tradició, al municipi de Sant Joan les Fonts, amb la celebració del Divendres Sant, ha arribat una nova edició de la popular Marxa Santjoanenca, que enguany ha celebrat la seva 14a edició. Més d’un centenar de persones s’han reunit al Pavelló de Sant Joan les Fonts. El tret de sortida s’ha donat a les 7.30 i les inscripcions s’han pogut fer mitja hora abans de la sortida a les mateixes instal·lacions esportives.

Xavier Alonso, membre de l’organització: “És una marxa popular. Aquest any consta de 20 quilòmetres de recorregut, és per muntanya. No és cap cursa però sempre hi ha concursants que participen per fer-la corrents i entrenar-se una mica”.

El recorregut ha estat exigent, amb alternança de pujades i baixades i amb un desnivell positiu de 850 metres.

Xavier Alonso, membre de l’organització: “Fa 14 anys que l’estem muntant. Hi ha anys que som més o menys participants. Moltes vegades depèn del temps. Avui sembla que gaudirem de bon temps, no sense gaire sol, però bé, no fa calor i hi ha una bona temperatura”.

La marxa ha sigut organitzada pel Club Poliesportiu Santjoanenc (CPS) amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.