La jutgessa acorda la presó provisional i sense fiança per al sospitós de matar la seva parella a Olot

Després de prendre declaració al sospitós de la mort de la seva parella a Olot la matinada de dissabte, la jutgessa de guàrdia d’Olot n’ha acordat la presó provisional, comunicada i sense fiança, segons ha comunicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.


La jutgessa ha visitat el sospitós a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on havia ingressat després de disparar-se un tret al cap, segons fonts de la investigació. L’home, natural de Madrid i agent de la policia nacional destinat a Camprodon, segons les informacions, havia estat traslladat al centre hospitalari en estat greu, tot i que la seva vida no perillava, i en les darreres hores el seu estat de salut es mantenia estable. Els forenses han determinat que les seves capacitats eren les idònies per practicar la diligència. L’investigat, però, s’ha acollit al dret de no declarar. La causa es manté oberta per un delicte d’assassinat. El tribunal ha confirmat que no constaven denúncies prèvies entre la parella.

El fiscal ja havia sol·licitat l’ingrés a presó provisional i sense fiança per a l’home detingut dissabte a Olot per haver matat pressumptament la seva parella. La defensa, per la seva banda, s’havia oposat a la sol·licitud del fiscal i havia demanat l’anàlisi de la sang i l’orina del sospitós davant la possibilitat que hagués consumit tòxics..

Els fets van passar la matinada de dissabte al carrer Verge de la Guia del barri de Sant Crisòfor i Mas Bernat d’Olot, quan l’home, de 38 anys i resident a Olot que mantenia una relació amb la víctima, hauria utilitzat la seva arma reglamentària per perpetrar el crim, disparant diverses vegades contra la víctima, abans d’intentar-se sostreure la vida. La policia va detenir l’home després de rebre l’avís dissabte les 8.20 del matí i trobar-lo a l’interior del domicili. El sositòs va ser traslladat a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i després al Trueta, on es troba custodiat pels Mossos.