El bon inici de temporada del garrotxí Genís Grau permet que es classifiqui per a disputar la Copa del Món de Madrid de triatló

Sisè a la Copa d’Europa de triatló de Huelva, i sisè a la mateixa cita continental de Melilla; Genís Grau ha aconseguit completar un bon inici de temporada, sense lesions i amb uns resultats que l’han portat a complir un dels seus objectius del curs: ser a la Copa del Món de Madrid el proper 5 de maig. El de Castellfollit de la Roca es marca uns objectius elevats per a la cita madrilenya.

Genís Grau, triatleta: “M’han donat una oportunitat per competir en Copa del Món, i apuntaré alt. Vaig a buscar un Top-20 per demostrar que puc estar allà.”


Genís Grau ja ha participat altres vegades en Copes del Món, però aquesta serà especial: la de Madrid és de les proves més importants del calendari, i el nivell serà elevat. La intenció de Grau és fer un bon paper per córrer a finals d’estiu prop de casa.

Genís Grau, triatleta: “Si ho fes bé, podria optar a competir a la Copa del Món de Banyoles el proper mes de setembre, que és un dels grans objectius de la temporada.”

Per a disputar la Copa del Món de Madrid Genís Grau renunciarà a competir al Mundial de Duatló de Pontevedra, per tal de tenir un bon to físic a la cita madrilenya.

x