La Garrotxa suma cinc medalles als Campionats d’Espanya de Ciclisme en pista júnior i cadet amb Pau Torrent, Marcel Pallarès i Martí Hidalgo

El Campionat d’Espanya júnior i cadet de ciclisme en pista va certificar que Madrid, Euskadi, Balears i Castella i Lleó són les regions més potents ara per ara; Catalunya torna de l’esdeveniment amb cinc medalles, però totes elles compten amb la participació única o col·lectiva de ciclistes garrotxins. Pau Torrent va guanyar l’or en ‘scratch’, a més de ser bronze en persecució juntament amb Beneito, Miguel i Tarrés. Marcel Pallarès va aconseguir la plata en puntuació individual, i va sumar un or en la persecució per equips amb el també garrotxí Martí Hidalgo, acompanyats de Casado i Peñaranda. Per últim, Hidalgo va rascar un altre metall, el bronze, fent equip amb Casado i Lladonosa en la modalitat de velocitat.

Pau Torrent, campió d’Espanya de ‘Scratch’ en ciclisme en pista: “Vaig poder guanyar en ‘scratch’, escapant-me en les darreres deu voltes, i per equips vam guanyar un bronze.”

Martí Hidalgo, campió d’Espanya de persecució per equips en ciclisme en pista: “Havíem entrenat bastant, i tot va sortir tal i com esperàvem.”


Tant Pau Torrent, com Marcel Pallarès o Martí Hidalgo competien als campionats defensant els colors de la selecció catalana. Els tres han sortit del Club Ciclista Olot infantil, que reclama des de fa temps la construcció d’unes instal·lacions segures i amb llum que permetin practicar als seus corredors a la comarca.