Olot en comú presenta una valoració de la feina feta durant els darrers quatre anys

Olot en comú ha presentat una valoració de la feina feta durant els quatre anys que han estat presents com a partit a la ciutat. El cap de llista, Xavier Garcia, ha remarcat que el grup sempre ha treballat amb transparència i amb la voluntat de ser útils per als ciutadans.

Xavier Garcia, cap de llista d’Olot en Comú: “Hem treballat des de l’oposició i hem presentat 47 mocions. El 94% han estat aprovades, 44 d’elles són les que han estat aprovades. Això és fruit d’aquesta voluntat d’intentar arribar a acords amb la resta de partits i no fer una oposició pura i dura de no a tot, sinó aquesta voluntat d’intentar ser útils i solucionar coses”


Una de les mocions de les quals el grup afirma estar més orgullosos és el projecte de la piscina municipal coberta, on està previst que el pla prengui forma al 2021. Olot en comú també volgut compartir els ingressos que ha obtingut com a grup i del seu regidor, afirmen que la transparència és un dels pilars que els defineix. El grup ha expressat quines són les seves voluntats i com preveuen que sigui el proper equip de govern de la ciutat.

Xavier Garcia, cap de llista d’Olot en Comú: “Espero que torni a haver una majoria de partits d’esquerres a l’Ajuntament i espero, sobretot, que alguns hagin après d’aquesta experiència perquè no tornem a caure en el mateix error”

Olot en comú donarà a conèixer durant aquesta setmana la llista definitiva amb la qual es presentarà a les properes eleccions municipals i amb la qual afirmen que seguiran treballant per la ciutat d’Olot.