L’ajuntament de Les Planes reprèn la restricció de vehicles que es dirigeixen a Cogolls

L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles ha reprès durant aquesta Setmana Santa la mesura de restricció de vehicles que es dirigeixen al nucli de Cogolls, coincidint amb l’inici de la temporada en la que aquest municipi garrotxí comença a rebre més visitants.


Des d’ara i fins el mes de setembre es tornarà a instal·lar l’aparcament a l’inici de la carretera que porta a Cogolls, on hi haurà també vigilància. Una mesura regulatòria que s’aplicarà durant tots els caps de setmana, i durant cada dia dels mesos de juliol i agost.

L’objectiu d’aquesta mesura és evitar molestar els veïns de Cogolls i la massificació turística d’una de les zones més atractives de la comarca, coneguda pels seus gorgs.

Eduard Llorà, alcalde de Les Planes d’Hostoles: “La gent que vulgi anar a Cogolls, és tan senzill que aparquin els cotxes a l’aparcament de l’entrada al poble, i si no ho fan hi ha vigilants, i que per tant si es fa un mal ús de l’espai es sancionarà, petrquè la presència de vigilants aquest any és més intensiva que l’any passat”.

En els pocs deis que es porten després de la represa de l’aplicació d’aquesta mesura, ja s’han sancionat fins a deu vehicles per haver-se saltat la prohibició, i més d’un centenar de vehicles ja han fet ús de l’aparcament.

Deixa un comentari