Les Preses i Sant Roc poden certificar el seu ascens a Tercera Catalana aquesta jornada

Dos equips de futbol garrotxins poden certificar aquest cap de setmana el seu ascens de categoria. Són Les Preses i el Sant Roc de Quarta Catalana. Els futbolistes dirigits per Carles Roura i Ricard Massanella, respectivament, ocupen la primera i la segona posició, a molta distància dels seus perseguidors més immediats, i això els situa a una posició immillorable: falten cinc jornades perquè acabi la lliga, i els dos en tindrien prou amb un sol punt per assegurar-se l’ascens de categoria, al garantir-se una de les dues places per pujar a la Tercera Catalana. Els dos clubs destaquen el treball fet pel cos tècnic i els futbolistes, tot i que són cauts respecte la possibilitat d’aconseguir-ho en el proper partit.

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Ens mereixem estar a Tercera Catalana, pels jugadors que tenim i pel joc que hem fet. Aquest any ens vam proposar des de principi de temporada aconseguir-ho, després que l’any passat ens vam quedar a les portes. Estem a un lloc immillorable per a aconseguir-ho.”

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc Olot: “Jo ja hauria firmat a principi de temporada, i ens disputem amb Les Preses ser campió de lliga, però recordo que matemàticament encara no estem a la Tercera Catalana.”


Les Preses jugarà a casa dissabte a les cinc de la tarda contra el Bonmatí, i el Sant Roc ho tindrà més complicat, diumenge a les onze del matí al camp del Joanetes, l’únic equip que a hores d’ara pot atrapar els dos equips. En cas que el Sant Roc aconsegueixi un resultat positiu a la Vall d’en Bas, només ells i els presencs mantindrien una lluita aferrissada per definir el campió de lliga.